Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykrywalność bota - porada

zeberko12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie chciałbym się dowiedzieć jaki bot (bez neobota gdyż podobno kończą działalność) bot jest niewykrywalny żeby nie dostać bana do tej pory używałem TA , ominęły mnie dwa mass bany - cud.

No więc wypiszcie mi w % , co jest nie wykrywalne do teraz mogą być to płatne (GHOST) neobot niestety mnie nie interesuje no chyba że nie kończą tej działalności :).

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Neobot pociągnie jeszcze miesiąc z tego co rozmawiałęm ze sprzedającym Neoboty.

Hmm Niewykrywalność wszyskie są wykrywalne np (jak ktoś będzie stawaił bota w tym samym miejscu i bocił tam 5-10 lvl) no to napewno dostanie bana...

Ja teraz będę kupował (GHOSTBOT NG) 10 stycznia jak coś dam relacje jak się z nim pracuje :)

Z tego co Czytałem:

-Tibia auto jest podobno wykrywalna 100% troche się z tym nie zgadzam bo już od 4 lat nie dostałęm Bana :)

-Bbot Też wykrywalna dużo osób na massbanach poleciało za tego bota.

-Tibiabot ng Dobry bocik :) tez nie dostałem Bana od 4 lat :) szkoda ze nie aktułalizuja :/

-RedBot Hmm dużo nie powiem o bocie tylko czytałem że dobry bocik ale czy jest wykrywalny to nie wiem. Ale napewno u mooba w ręku tak.

Opublikowano

Witam serdecznie chciałbym się dowiedzieć jaki bot (bez neobota gdyż podobno kończą działalność) bot jest niewykrywalny żeby nie dostać bana do tej pory używałem TA , ominęły mnie dwa mass bany - cud.

No więc wypiszcie mi w % , co jest nie wykrywalne do teraz mogą być to płatne (GHOST) neobot niestety mnie nie interesuje no chyba że nie kończą tej działalności :).

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Wszystkie narazie sa wykrywalne, jedynie uzywane z rozsadkiem i głowa moga nam dac troche szczescia(ominiecie 1 mass'a,drugiego) ale wkoncu i tak ban bedzie.

Narazie niema takiego bota ktory bylby niezawodny.

Z tego co mozna wyczytac ,teraz palke po NeoBocie ojał hostbot ,niejest tak bardzo zaawansowany jak neo ,ale jest dalej od konkurencji.

Opublikowano

Nie ingeruje w klienta tibi tak samo jak Neobot. Jak sie bedzie bocic hardkore az stamina bedzie sadac wiadomo ze wykryja :)

ja tak 4-5h dziennie stawiałem neo potem 2-3 sam expilem tylko heal zostawialem i jakos nie dostalem bana :)

tibia auto tez na niej bocilem lecz druidem tez bana nie dostalem wybicilem 80 lvl...

zalezy jak kto boci...

Opublikowano

nie zależy jak kto boci bo ja bociłem po 5h dziennie (i to nie zawsze) a i dostałem bana, ale dopiero po 5 miesiącach. oczywiście tibiaauto :)

nie ma żadnych porad na wykrywalność. zależy od bota (czy wykrywalny czy nie) i jego konfiguracji. przykładowo neo był niewykrywalny, ale zła konfiguracja mogła czynić go wykrywalnym.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Ja daje na blackd i nie płacze xD Wybocony został 85 knight i 67 knight oczywiście bociłem do 0 stamniny xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...